
|










 |
|
Pikantní rybí filé |
Potřebné suroviny |
600 g rybího filé,
sůl & bílý pepř,
50 g prorostlé uzené slaniny,
olej,
větší pórek,
drcený kmín, mletá červená paprika,
masový vývar,
2 feferonky.
|
|
Pikantní rybí filé |
Foto zatím není
|
|
|
|
Postup |
Filé nakrájíme na kostky, osolíme, okořeníme a odložíme na chladné místo.
Prorostlou slaninu nakrájíme na kostičky a za stálého míchání škvaříme - přidáme trochu oleje,
pórek nakrájený na kolečka a filé, drcený kmín, červenou papriku.
Za stálého míchání ještě chvíli opékáme.
Potom podlijeme vývarem, přidáme nadrobno nasekané feferonky a dusíme doměkka.
Dobru chuť!
|
|
|
|
|
|
|