wz










 

Pikantní rybí filé
Potřebné suroviny
600 g rybího filé, sůl & bílý pepř, 50 g prorostlé uzené slaniny, olej, větší pórek, drcený kmín, mletá červená paprika, masový vývar, 2 feferonky.
Doba přípravy (hod)
1

Počet porcí
4 - 6
Pikantní rybí filé
Foto zatím není
Postup
Filé nakrájíme na kostky, osolíme, okořeníme a odložíme na chladné místo.
Prorostlou slaninu nakrájíme na kostičky a za stálého míchání škvaříme - přidáme trochu oleje, pórek nakrájený na kolečka a filé, drcený kmín, červenou papriku. Za stálého míchání ještě chvíli opékáme. Potom podlijeme vývarem, přidáme nadrobno nasekané feferonky a dusíme doměkka.
Dobru chuť!

Jitka & Vlastik